Video : Flashmob Di Pavillion, Awesome !

Kalau sebelum ini kecoh sebentar dengan Video : Flashmob Di KLIA Super Kool, kali ini muncul lagi satu video flashmob yang sedang berlegar-legar di laman Twitter dengan hashtag, #mobbingpavilion.

Video yang dirakamkan pada 13 Januari ini adalah hasil kerjasama J Play untuk HTC Malaysia Sdn Bhd bagi mempromosikan gadget terbaru mereka, HTC Sensation XE with Beats Audio. Apa yang menarik, lokasi yang dipilih terletak ditengah-tengah kesibukan kota Kuala Lumpur, Pavilion Shopping Center.

Video berdurasi 5.45 minit ini menunjukkan seorang lelaki tiba-tiba muncul dan kemudian disapa oleh sekumpulan penari. Tak cukup dengan itu, lagu yang di-mix khas oleh DJ Fuzz juga sangat bersesuaian dan menarik diikuti dengan tarian dari Funky Fresh Family dengan kerjasama Floor Fever.

Argh, malas kami nak terangkan pagi-pagi ni, apa kata anda tekan saja butang play sekarang! Dan untuk pengetahuan anda, J Play juga adalah pihak yang bertanggungjawab untuk flashmob yang pernah diadakan di KLCC pada 14 Januari 2009, Maxis iPhone 3GS KLCC (Malaysia) Flash
Mob
.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s