Tasha Shilla Makin Kekwat ?

Kisahnya, pelakon jelita ini telah dilontarkan dengan gosip kurang enak mengenai sikapnya yang kini makin ‘kekwat’, atau dalam erti kata lain berlagak. Baru-baru ini, ada mangsa yang terdiri daripada rakan media menyatakan bahawa dia sudah beberapa kali gagal menemubual Tasha Shilla gara-gara sikap pilih bulu. Katanya lagi, Tasha Shilla kini bukan seperti dulu. Dulu senang je nak interview, sekarang macam pilih bulu nak ditemubual oleh media tv, cetak & elektronik yang popular sahaja.

Bagaimanapun, Tasha Shilla seakan terkejut apabila diajukan isu ini sejurus tamatnya Anugerah Skrin 2011, Jumaat lepas. Dengan nada rendah diri, Tasha Shilla menyangkal dakwaan mangsa berkenaan sambil menceritakan situasi dirinya yang sebenar.

“Tak, saya masih Tasha Shilla yang sama, tak pernah berubah. Setakat ini, saya tak pernah menolak tawaran mana-mana media untuk sesi photoshoot. Lagipun, saya masih baru dalam industri hiburan, tak kan saya nak bersikap begitu?

“Maafkan saya jika menyinggung perasaannya, mungkin saya terlepas pandang,” kata Tasha Shilla yang pernah membintangi drama Gemilang bersama Shahz Jaszle.

“Jujurnya, andai kata saya sibuk dengan shooting, memang saya terpaksa tolak sesi photoshoot. Bukan apa, saya perlu memberikan keutamaan kepada kerjaya lakonan serta krew terlebih dahulu. Saya harap, pihak berkenaan dapat berjumpa dengan saya dan berterus terang. Kalau boleh, saya nak jelaskan & meminta maaf daripadanya secara peribadi,” jelas Tasha Shilla.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s